h

Wij komen sterker terug

24 juli 2017

Wij komen sterker terug

De Socialistische Partij heeft de moeilijke beslissing genomen om in november niet mee te doen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Westerwolde.

Deelname aan verkiezingen is voor de SP altijd een uitbreiding van ons werk op straat en in de buurt, waar we samen met mensen opkomen voor sociale verandering. De kern van ons werk bestaat uit activisme op straat met mensen. Wanneer deelname aan verkiezingen die dagelijkse strijd kan ondersteunen dan gaan wij daar vol voor en schuwen onze volksvertegenwoordigers en bestuurders er niet voor om ons te storten in het politieke strijdtoneel. Maar voor onze partij is de gemeenteraad een extra middel en nooit een doel.

Wanneer de menskracht ontbreekt om zowel succesvol een raadsfractie te leveren als met mensen op straat en in de buurten onze acties blijven voeren kiezen wij er voor om ons te richten op het werk op straat. We blijven in Westerwolde actief en werken aan een sterke SP die bondgenoot is van mensen. Als andere partijen blij zijn met dit besluit en denken dat ze van ons af zijn dan hebben ze het mis. Slechte plannen zullen altijd op een sterke SP stuiten.

De komende maanden en jaren zal de SP de lokale afdeling versterken. Inwoners van Westerwolde die het ontbreken van ons op de kieslijst als een groot gemis ervaren roepen we op zich juist nu aan te sluiten bij de partij.

U bent hier