h

SP trakteert vrijwilligers op etentje en lanceert folder Nationaal Zorgfonds

1 juni 2016

SP trakteert vrijwilligers op etentje en lanceert folder Nationaal Zorgfonds

Foto: Mary Neef / Foto: Catharina Glazenburg

De SP heeft zijn vrijwilligers weer getrakteerd op een jaarlijks etentje, en ook ditmaal is er weer volop genoten van het buffet bij “Kan Le”aan de hoofdweg in Bellingwolde.

 

Deze vrijwilligers verdienen het omdat er altijd een beroep op hen gedaan kan worden.

Het referendum : Nee is 3x beter voor Oekraïne beter voor Europa en beter voor ons was de inzet om de opkomst drempel te halen van 30% en dat is gelukt, mede door de inzet van alle vrijwilligers.

Er zijn posters geplakt, spandoeken opgehangen en folders en kranten en huis aan huis folders verspreid.

Er is actie gevoerd in de gemeente Vlagtwedde op de markt en in winkelcentra in bellingwolde bij de Supermarkt COOP en in Blijham bij de supermarkt.

 

Mary Neef de fractie voorzitter van de SP dankte iedereen die van klein tot groot en van een beetje tot veel een bijdrage heeft geleverd aan deze actie en deze tot een succes heeft gemaakt.

 

Daar bleef het niet bij want de SP zit niet stil en de volgende actie werd al weer aangekondigd.

 

Met de folder ( die kwam vers van de pers ) NATIONAAL ZORGFONDS zonder eigen risico werd aangekondigd dat dit voor de SP de volgende actie zal zijn.

Deze gaat lopen tot de volgende tweede kamer verkiezingen en dat houd in dat we ernaar streven een zorgfonds met goede zorg, zonder verzekeraars en zonder eigen risico.

In deze folder word uiteengezet wat het plan van de SP inhoudt.

Ook hebben diverse prominenten het woord en allen zijn voor dit plan en zetten uiteen wat er moet gaan veranderen.

Ook deze folder zal weer huis aan huis worden verspreid en de komende maanden staan wij weer op diverse plekken om deze folder onder de aandacht te brengen.

 

De SP afdeling Bellingwolde is september 2006 een afdeling geworden en bestaat dus september a.s 10 jaar. Dat gaan we vieren met een feestje, samen met Vlagtwedde, want zij maken al een aantal jaren deel uit van onze afdeling en de naamsverandering zal dan bekend worden gemaakt.

Met dat nieuws sloten we onder het genot van een kopje koffie en voor de kinderen een heerlijk ijsje de avond af.

En strijdbaar als altijd op naar de volgende actie

 

Mary Neef

Reactie toevoegen

U bent hier