h

Frans van Benten beëdigd als lid van de gemeenteraad in Bellingwedde

31 maart 2016

Frans van Benten beëdigd als lid van de gemeenteraad in Bellingwedde

Foto: catharina / prive

Vanavond is Frans van Benten  beëdigd als  lid van de gemeenteraad in Bellingwedde.

Doordat  Marjolein Martin haar  ontslag als lid van de raad van de gemeente Bellingwedde indiende kwam er voor de SP een vacature in de gemeenteraad vrij. Bij besluit van 15 maart 2016 werd Frans van Benten benoemd. Vanavond werd hij tijdens de raadsvergadering beëdigd.

Na een anonieme stemming bleken alle raadsleden voor de benoeming te zijn. De heer van Benten werd door burgemeester Janneke Snijder Hazelhoff beëdigd. Na de felicitaties mocht hij zijn plaats op de publieke tribune verruilen voor een stoel bij de overige twee raadsleden van de SP: Harm van der Laan en Mary Neef.

Foto's: Catharina Glazenburg

 

Foto: catharina / p
Foto: catharina / prive
Foto: catharina / prive
Foto: catharina / prive
Foto: catharina / prive

Reactie toevoegen

U bent hier