h

Nieuws, april 2014

23 april 2014

Pekelder in Provinciale Staten

Aly Hemmes uit Oude Pekela wordt Statenlid in Groningen. Ze zal het komende jaar de zetel in de SP-fractie bekleden, die door het vertrek van fractievoorzitter Lian Veenstra vrij komt. Hemmes is al jaren actief voor de SP in Pekela, onder andere als bestuurslid.In het dagelijks leven werkt ze in de zorg.

Lees verder
22 april 2014

Partijen hebben ‘vertrouwen in Pekela’

SP, Samen voor Pekela, GroenLinks en ChristenUnie hebben hun plannen gepresenteerd voor Pekela. De coalitiepartijen stellen in hun akkoord dat Pekela met lef en vertrouwen nog jaren vooruit kan.

Lees verder
5 april 2014

Onderhandelaars Pekela bereiken akkoord

De onderhandelingsteams van SP, Samen voor Pekela, GroenLinks en ChristenUnie hebben vanmiddag overeenstemming bereikt over een coalitieakkoord. De partijen waren het snel eens over hun plannen voor Pekela. Het akkoord zal de komende twee weken besproken worden in de fracties en ledenvergaderingen. Op 19 april volgt een presentatie van de plannen.

Lees verder
2 april 2014

Onderhandeling Pekela van start met SP, SvP, GL en CU

Dit weekend starten de Pekelder coalitieonderhandelingen met vier partijen. De fracties van SP, Samen voor Pekela, GroenLinks en ChristenUnie hebben er vertrouwen in dat de vier tot een akkoord kunnen komen.

Lees verder

U bent hier