h

Nieuws, maart 2014

27 maart 2014

SP start onderhandelingen met vijf partijen

De huidige coalitie in Pekela wordt mogelijke voortgezet met bredere steun in de raad. Die wens spreekt de SP-fractie uit na een eerste consultatieronde langs alle Pekelder partijen.

Lees verder
20 maart 2014

SP grootste in Pekela

De SP is de grote winnaar geworden bij de raadsverkiezingen. Eén op de vier Pekelders stemde op de partij. Met vier zetels is de SP nu de grootste partij in de gemeente.

Lees verder
14 maart 2014

Petitie voor behoud spoedeisende hulp

De SP is geschokt over de gisteren uitgelekte plannen om belangrijke delen van de spoedeisende hulp van alle Groningse ziekenhuizen behalve het UMCG te sluiten. Onder andere de spoedeisende neurologische, cardiologische en vaatchirurgische zorg zou in grote delen van Groningen verdwijnen. We vrezen ernstig voor de veiligheid van vele Groningers voor wie deze zorg straks veel verder weg zal zijn. Alle Groningse SP-afdelingen en de Statenfractie zijn daarom een petitie gestart om de sluiting tegen te gaan.  

TEKEN HIER!

 

Lees verder
13 maart 2014

Stem woensdag op dé sport- en cultuurpartij

In het laatste weekend van de campagne vraagt de SP aandacht voor sport en cultuur in Pekela. Zaterdag is de partij aanwezig bij de opening van het nieuwe cultuur en sportcentrum om haar plannen te presenteren. Daarin staan betaalbare voorzieningen, vrijwilligerswerk en talentontwikkeling centraal.

Lees verder
7 maart 2014

TROTS OP PEKELA

In Pekela draait al  acht jaar een links college aan de knoppen.   Dat smaakt naar minstens nóg vier jaar links bestuur, vindt de SP in die Groningse gemeente.   De ‘Wies mit Pekel’-toer maakte onlangs duidelijk waarom.

Lees verder

Pagina's

U bent hier